STEFF NEVERS

OM ARTISTEN

Steff Nevers, sang/gitar

 

Countryartisten Steff Nevers debuterte med ‘Closest To My Heart’ (2009) etterfulgt av en massiv TV kampanje på TV2. Frem til nå har Steff utgitt 4 album og dette har resultert i Gullplater, 2 nominasjoner til Spellemannsprisen, Britisk CMA awards og 5 LDA Hall of fame awards.

Etter en aktiv konsert virksomhet i Norge og resten av Europa, ble Steff personlig invitert av sjølvaste Toby Keith til å være support på hans første Europa turné. Steff har vært å se på flere populære TV program, som (NRK og TV2) bl.a. ’Beat For Beat’, ’Sommeråpent’ og som ekspert dommer i ’Stjernekamp’.

Steff har blitt kjent for sine live opptredener og er fullt på høyde med Garth Brooks sine vokal kvaliteter og Brad Paisley's briljante gitar-spill.

Her er noen ord fra mediene om Steff Nevers.


Dagbladet
…. vanskelig å ikke bli overbevist av Nevers Garth Brooks-inspirerte kvaliteter, hans vokale autoritet og ikke minst musikerne han har fått hjelp av. Hvis folkelighet og kvalitet har vært olje og vann innenfor den Nashville-funderte, poporienterte og rocka countrymusikken her hjemme tidligere, så er denne drammenseren sjangerens emulsjon.


DTBB
– Ingen som synger country så barskt og følsomt i Norge (eller Skandinavia) som Steff Nevers det tør jeg påstå.


Universal Music
– Jeg fikk hakeslepp. Først trodde jeg at det var noen som lurte meg. Det eneste problemet han har, er at han er for bra. Norges beste country stemme – ever!!!


Farojournalen
– Største countrystemmen jeg har hørt i Norge noen gang.

Steff Stjernekamp
Steff Beat For Beat
Country Rock - På sitt aller beste !!!
 
En artist som vet å holde stemningen oppe og lage liv fra scenen!

Steff Nevers er en solid og humørfylt artist, som vet å lage liv og stemning. Det blir servert et knippe egne hitlåter samt låter som bringer frem allsangfaktoren!!! Vi kan garantere at det blir vanskelig å sitte stille når bandet setter i gang. Publikum vil få en minnerik aften de sent vil glemme.


Repertoaret består i mange kjente låter samt låter fra Steff's egen katalog. Dette er skikkelig Country!!

«For et band, For en stemme» – Vinstra Country Festival

Her får du noen av de dyktigste musikerene i Country sjangeren i Norge. Musikerene har spilt i mange kjente band over tiden og på de fleste festivaler Norge har å by på.

3.jpg

TA KONTAKT

Rosenkrantzgata 136, 3023 Drammen, NORGE

Tlf +47 41 23 97 07

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

BOOK NÅ!!

Success! Message received.